Birkbilde1
Vinteraktiviteter
Avstand er ingen problem hos oss. Vi har plass, spennende turer (mange privat uten andre gjester), matopplevelser i verdensklasse og hos oss kan du være med på Kongekrabbesafari og nyte et rykende fersk måltid. Velkommen!

Vi har i samarbeid med alle lokale aktører samlet de beste opplevelsene inkl priser og avgangstider i en pdf:

Last ned dine vinteropplevelser i Kirkenes her (Des 20 -April 21)

Turer kan bestilles på det lokale turistkontoret (Dr. Wesselsgate 15B) eller direkte hos turoperatøren.
Vennligst bestill turene på forhånd (min 24 timer). Alle turer krever min 2 personer. Henting fra Thon hotel og Scandic hotel i Kirkenes er inkludert.

Alle våre medlemmerog tilbydere følger de gjeldende smittevern tiltak og anbefalinger og er oppdatert til enhver tid.