bernt@nilsen.as kirkenes1205
Vær vår gjest – tilbud til lokalbefolkning

Lyst å oppleve noe?

Det kan du gjøre rett foran døra di……. Reiselivsbedrifter i Visit Kirkenes har utarbeidet et unikt program med opplevelser/overnatting der du kan delta og kun betaler en liten egenandel (for skoleklasser/barnehager er tilbud gratis). Drar på husky tur med Birk, på snøskutertur med Barents Safari, spis en bedre middag på snøhotell, dra en helg på en ødestue, opplev Kongekrabbesafari og mye mer.
Du kan også booke kun overnatting og kombinere det med en shoppinghelg i Kirkenes. Vi tilbyr da overnatting på Thon eller Scandic, snøhotellet, Nibio Svanhovd, Birk.

Tilbudet er tilpasset forskjellige kundegrupper, for eks venneturer, familieturer, lag og foreninger, barnehager og skoleunger, ungdommer, pensjonister.

Tilbud er for alle som bor i Sør-Varanger kommune og Øst-Finnmark.

Prosjektet kjøres i samarbeid med Sør-Varanger kommune #svksammen og varer ut mars.
Det er begrenset med plasser. Så her gjelder «først til mølla».

For mer info om de enkelte turer last ned pdf fil med oversikt: TUR PROGRAM MED PRISER OG RABATTER

Her finner du priser, info og booking kontakt.

Synes du det er komplisert? Send mail til firmapost@pasvikturist.no og du får forslag med pris.

Eller ring Monika, ho har sikkert en god ide 415 44 346 (man-fre mellom 10.00 og 15.00)

God tur!