Finnmarksløpet 2023

Hvis du leter etter en spennende vinteropplevelse, trenger du ikke lete lenger enn Finnmarksløpet, verdens nordligste hundeløp. Finnmarksløpet finner sted i Finnmark-regionen i Norge, og det tiltrekker seg topp mushere og deres hundeteam fra hele verden.

Årets Finnmarksløp starter 11. mars, og det lover å være et spennende arrangement. Løpet er delt inn i tre forskjellige klasser, avhengig av distansen som teamene vil konkurrere i. Den lengste løypa er 1200-kilometerklassen, som tar mushere og deres lag gjennom det fantastiske norske villmarka.

Men Finnmarksløpet er ikke bare for seriøse konkurrenter. Det er også mange familievennlige aktiviteter å glede seg over. Tirsdag 14. mars vil Finnmarksløpet stoppe i Kirkenes, og det vil være en rekke aktiviteter for besøkende i alle aldre.

Aktivitetene vil finne sted på Kirkenes torg, og de vil pågå fra kl. 12:00 til kl. 20:00. Det vil være en familieforestilling med «Villmarksbarna»-jentene, samt prøvekjøring av biler, utstilling av snøscootere og sleder, konkurranser og smaksprøver på utradisjonell turmat. Du kan også utforske Dáiddadállus vandreutstilling og se direktesending av Finnmarksløpet.

For barn vil det være skiløp kl. 17:00 og hundekjøring kl. 18:00. Dagen vil avsluttes med en gratis konsert kl. 19:00 med Agnete Saba og Katarina Barruk.

Så ta turen til Kirkenes 14. mars og opplev spenningen i Finnmarksløpet. Det vil være noe for alle, så ta med familie og venner og nyt denne unike vinteropplevelsen!

For mer informasjon, besøk Finnmarksløpets nettside eller følg dem på Facebook.

Facebook: Finnmarksløpet Facebook

Se arrangement for konserter her: https://fb.me/e/tH4ABZ9B

Rull til toppen