Pasvikturist-4845
Story telling med lokal guide-private turer i minibuss

Tidsrom: hele året mellom 08.00 – 23.00
Varighet: 2 – 9 timer
Alle dager fra 1 – 12 personer
Bestilles på forhånd pr mail: firmapost@pasvikturist.no
eller ring oss 78 99 50 80

Pasvikturist har spesialisert seg på lokale utflukter i komfortable minibusser med lokal story telling. Her får du vite mye mer enn det som står i reiseguiden din. Turen kan også kombineres med besøk på snowhotel, Grenselandmuseuem, nordlysjakt og andre attraksjoner. Alle våre guider er lokale og har bodd i kommunen i mange år.
Vi tilbyr turer til forskjellige plasser i kommunen og i hele Øst Finnmark. Turer kjøres som private turer dvs booker du for deg og flere så blir det ikke flere andre gjester.
Den beste og tryggeste måten å oppleve vår kommune!

Turforslag som vi anbefaler:
– Kirkenes sightseeing, russiske grense og gruvebyen Bjørnevatn. Denne 2 timers turen er pakket med historie og mer. Kan kombineres med besøk på Snowhotel, Grenselandmuseum og andre attraksjoner
– Nordlys jakt med buss (Okt – Mars)
– Utflukt til Pasvikdalen inkl besøk på Besøkssenter for Øvre Pasvik Nasjonalpark og bjørnesenter
– Utflukt til Neiden med besøk på Skoltesamisk museum
– Utflukt til Bugøynes med lunsj på Bugøynes Bistro
– Utflukt til Grense Jakobselv med besøk av Kong Oscars II kapellet og bading i Ishavet
– Utflukter i hele Øst-Finnmark (Varangerbotn, Tana, Vadsø, Vardø, Hamningberg……)

I tillegg til våre egne turer samarbeider vi med de største bedrifter i Kirkenes og selger en rekke utflukter både vinter og sommer.

Våre guider snakker Norsk, Engelsk eller Tysk og er alle lokale eksperter.

PRISER (gjelder til 20.11.21)
Startpris 2 timer: 3800 NOK for 1-6 personer, 4800 NOK for 7-12 personer
etter 2 timer: 1000 NOK per påbegynt time (1-12 persons)

prisen inkluderer lokal guide/sjåfør (språk: norsk, engelsk eller tysk) og transport i Mercedes Sprinter minibuss (inngangsbilletter og mat er ikke inkludert)
Henting i Kirkenes, Kirkenes flyplass, Hurtigrutekaia og Snowhotel er inkludert.

*priser gjelder kun for turer som begynner og ender i Kirkenes/Kirkenes flyplass mellom 08.00 – 23.00. Kjøring til Russland er ikke inkludert.

eller epost til firmapost@pasvikturist.no