52834393993_e114954aac_o
Kongekrabbesafari i Bugøynes

Opplev kongekrabbesafari med Visit Bugøynes og møt kongen av Varangerfjorden! Bli med på en spennende tur med RIB-båter og lær hvordan du fanger denne majestetiske skapningen. Deres erfarne guide vil dele all sin kunnskap om den norske røde kongekrabben og innvirkning den har på den nordnorske kystlinjen. Underveis vil du også få innblikk i historien til Bugøynes og Varangerfjorden.

Sammen sjekker dere krabbeteinene og får mulighet til å holde fangsten. Du vil få lære hvordan man håndterer disse imponerende skapningene. Med litt flaks kan dere også få glimt av hvaler, sel og niser, som gir en ekstra dimensjon til denne unike opplevelsen.

Etter den spennende kongekrabbesafarien, får du gleden av å smake på den ferskeste sjømatgodbiten rett ut av havet! Kongekrabben, med sitt velsmakende og sunne kjøtt, tilberedes på tradisjonelt norsk vis og serveres med brød og majones på deres restaurant Bistroen.

Så bli med Visit Bugøynes på denne uforglemmelige kongekrabbesafari, og få en dypere forståelse for dette fascinerende dyret og dets betydning for Nord-Norge. Safarien gir deg muligheten til å komme nært innpå naturen og det rike dyrelivet i området.

Merk! Safarien kan avlyses ved dårlig vær.

Rull til toppen