WM_20210217-_V0I3678-min
Båt leie i Bugøynes!

Utforsk de fantastiske fiskemulighetene i den naturskjønne Varangerfjorden! Med sitt rike økosystem og varierte marine liv er fjorden et paradis for sportsfiskere og naturelskere.

Varangerfjorden er kjent for sitt mangfoldige fiske, bredt utvalg av fiskearter som torsk, kveite, hyse, sei, steinbit, lyr og ulike typer flyndre. Uansett om du er en erfaren sportsfisker eller en nybegynner, vil du finne utfordringer og spenning i fisket i Varangerfjorden.

For de som ønsker å prøve seg på havfiske, er Varangerfjorden et ideelt sted. Her kan du oppleve spenningen ved å fiske i dypvannet, hvor store arter som kveite og brosme kan bli fanget. De lokale båtleie- og fisketuroperatørene kan veilede deg og gi deg innsikt i de beste fiskeplassene og de optimale tidspunktene for å få de største fangstene.

Varangerfjorden er ikke bare et paradis for sportsfiskere, men også for de som ønsker å oppleve den spektakulære naturen og det unike dyrelivet. Mens du er ute på fjorden, kan du ha sjansen til å observere majestetiske havørner som svever over deg, samt andre sjøfugler og kanskje til og med nysgjerrige sel som dukker opp.

Uansett om du er en ivrig sportsfisker eller bare ønsker å oppleve den utrolige naturen, byr Varangerfjorden på en rekke muligheter. Ta del i en fisketur eller leie en båt for å utforske fjorden på egen hånd, og opplev den spenningen og roen som en båt tur i dette unike området kan gi deg.

Lei din båt i Bugøynes nå hos: Visit Bugøynes Eller Varanger Brygge
Rull til toppen