St. Hans aften i Bugøynes 2023

Opplev magien av St. Hans aften i Bugøynes – Oppdag badstue og svømming i Arktis!

Fordyp deg i de fengslende tradisjonene i Nord-Norge ved å bli med oss på en bemerkelsesverdig feiring av St. Hans aften i den sjarmerende landsbyen Bugøynes, som ligger i hjertet av Kirkenes-regionen.

På kvelden den 23. juni, fra kl. 18:00 til kl. 21:00, vil Bugøynes havn forvandles til en oase av varme, avslapning og betagende skjønnhet. Trinn inn i en tradisjonell finsk badstue og la den beroligende varmen omfavne sansene dine. Mens du slapper av, nyt de panoramiske utsiktene over Arktis-havet, som danner en fantastisk bakgrunn for badstueopplevelsen din.

Men eventyret slutter ikke der. Gjør deg klar for en forfriskende dykk i det krystallklare, oppkvikkende vannet i Arktis-havet. Kjenn spenningen stige når du kaster deg ut i de uberørte bølgene og får en opplevelse som knytter deg til naturens rå kraft på en uforglemmelig måte.

Bugøynes, med sin pittoreske kystnære beliggenhet, skaper den perfekte atmosfæren for denne unike feiringen. Bli kjent med likesinnede eventyrere og kulturinteresserte mens du nyter den vakre naturen og fordøyer den arktiske atmosfæren.

Ikke gå glipp av denne ekstraordinære muligheten til å feire St. Hans aften på ekte nordnorsk vis. Bli med oss for en kveld som lover å skape minner som varer livet ut.

Merk: Dette arrangementet er åpent fra kl. 18:00 til kl. 21:00 den 23. juni.

Rull til toppen