DSC0855-3
Kirkenes Vinter highlights (Des-April)

Kirkenes er det rene Winter Wonderland med snø, kulde og mye Nordlys. Her har du en pakke som passer både som firmatur, for en vennegjeng eller en familie og byr på de mest spennende vinter aktiviteter. Du blir ivaretatt fra ankomst til avreise og får også varme klær under alle aktiviteter. Overnatting enten på Scandic hotell eller Thon hotell, begge sentral plassert i Kirkenes.

SESONG: Pakken kan bookes fra 1. Des til 20. April

VARIGHET: 2 netter / 2,5 dager

INKLUDEDERT:
2 overnattinger på hotell i Kirkenes (optional Snowhotel), frokost, 1 middag med kongekrabbe og tilbehør, 1 middag på snowhotel, varm vinter bekleding på alle utflukter, transfer fra/ til hotel for alle utflukter

AKTIVITETER INKLUDERT:
Kongekrabbesafar med snøskuter inkludert kongekrabbe middag
Husky Safari Kirkenes
Snowhotel besøk med 3 retters middag

OPTIONAL
Ekskulsiv dagstur med husky slede i den Sibirske Taiga skolgen (i Pasvikdalen) inkludert lunsj
Overnatting på Snowhotel inkludert frokost og middag
Superior rom på Thon hotell med fjord utsikt
Transfer fra/til flyplass eller Hurtigrutekaia

PROGRAM:

DAG 1: Innsjekk på hotell i Kirkenes (fra 14.00)
17.45 Henting på hotellet
AKTIVITET: NORDLYS – KONGEKRABBE – SNØSKUTERTUR inkludert middag
Kort kjøretur til vårt annlegg. Alle får varme klær og en opplæring i skuterkjøring. Guided tur med snøskuter ut på isen til fangstplassene der vi tar opp Kongekrabbe. 2 personer deler en snøskuter. Underveis flere stopp for å se etter nordlys. Turen går i et spektakulært landskap med lite forstyrrelser av kunstig lys. Tilbake i campen fyrer vi bål og samler oss i lavvoen der vi serverer middag: fersk kongekrabbe med tilbehør. Transfer tilbake til hotellet.
21.30 tilbake på hotellet
DAG 2: Frokost.
13.00 Henting på hotellet.
AKTIVITET: HUSKY TUR i sleder, vi drar ut i Europas siste villlmark. Du er plassert komfortabel og varm i sleden. Hundene elsker å trekke deg. Merk: turen er med musher og du trenger ikke å styre sleden selv.
15.00 tilbake på hotellet
(Optional: bestill en dagstur med hundeslede inkludert lunsj fra 10.00-16.30. På denne turen er du involvert i å sette hundene i spann og du må styre sleden selv (2 personer per slede, en som styrer en som sitter i sleden), turen er eksklusiv med maks 8 gjester og en guide som hjelper deg underveis
Transfer til Snowhotel
AKTIVITET: BESØK PÅ SNOWHOTEL KIRKENES inkludert 3 retters middag
(Optional: overnatting på Snowhotel )
Snowhotel er lagd av snø og det er 20 forsjellige rom med utsmykninger laged av is. Det er en magisk verden du vil oppleve. Etter du har besøkt snowhotellet får du servert en lokal middag i den varme delen av hotellet. Veldig koselig restaurant med god lokal mat (alle rettigheter).
21.00 tilbake på hotellet
DAG 3: Frokost og utsjekk.
*rekkefølgen av utfluktene kan endres

MER INFO: ta kontakt med info@bookingkirkenes.no, tlf 78 99 50 80

BOOKING:
Pakken kan bookes av alle som er i normal fysisk form. Pakken krever ikke spesielle kunnskaper eller at man er veldig sporty.

For flere pakke- og aktivitetstilbud i Kirkenes:
www.bookingkirkenes.no

Rull til toppen