dagrun2-scaled
Varanger Brygge
Velkommen til Varanger Brygge, et reisemål for sjarmerende overnatting i den pittoreske landsbyen Bugøynes. Med et utvalg av nydelig renoverte hus, hver med sin egen unike historie og karakter, tilbyr Varanger Brygge et komfortabelt og innbydende hjem borte fra hjemmet for alle reisende som utforsker de fantastiske landskapene i Varanger-regionen.

  Hos Varanger Brygge sørger de for at alle aspekter ved oppholdet ditt blir tatt hånd om. Hver av deres eiendommer er fullt utstyrt med et kjøkken, sengetøy, håndklær, gratis internett, og gratis parkering. I tillegg, for å gjøre oppholdet ditt enda mer problemfritt, inkluderer de sluttrengjøring uten ekstra kostnad. Beliggende innenfor enkel gangavstand fra resepsjonen, bryggefasiliteter, lokale butikker, og en sjarmerende bistro, tilbyr deres overnattingssteder den perfekte blandingen av bekvemmelighet og komfort.

Overnattinger:

  Dagrunhuset (Østersandveien 21): Fra 3 595 NOK per natt. Et nylig renoverte hjem som kombinerer historie med komfort, tilbyr 3 soverom for opptil 6 gjester, et velutstyrt bad, og en innbydende åpen kjøkken/stue-område.

  Bedehuset (Evertsvei 6): Fra 3 595 NOK per natt. En gang hjertet av landsbyens samlinger, er denne eiendommen nå et moderne hjem med 3 soverom, 6 senger, 2 bad, og et romslig stue/kjøkken-område.

  Olgahuset Hovedetasje (Skoleveien 5): Fra 3 595 NOK per natt. Et testament til overdådighet, tilbyr 3 soverom, 6 senger, 2 nye bad, og et generøst kjøkken- og stueområde, komplett med en vedovn.

  Olgahuset – Kjellerleilighet (Skoleveien 5): Fra 2 595 NOK per natt. En koselig og moderne leilighet med 4 senger i 2 soverom, et stort bad, og en åpen stue/kjøkken-plan, alt nylig renoverte.
Rull til toppen