Gjeste undersøkelser

Takk for at du valgte Kirkenes som din destinasjon. Hos Visit Kirkenes Regionen jobber vi kontinuerlig for å forbedre reiseopplevelsen din slik at den ikke bare møter, men overgår dine forventninger. Din tilbakemelding spiller en avgjørende rolle i å hjelpe oss med å nå dette målet, samt å veilede våre bærekraftsinitiativer for å bevare Kirkenes’ skjønnhet og integritet for fremtidige besøkende.

Vi inviterer deg vennligst til å dele dine innsikter og erfaringer ved å delta i våre undersøkelser. Dine svar vil være uvurderlige for å forme fremtiden til reiseliv og bærekraft i Kirkenes.

Delta i våre undersøkelser:

  1. Gjesteundersøkelsen: Del din generelle opplevelse, fra attraksjonene du besøkte til gjestfriheten du mottok. Klikk her for å starte undersøkelsen.

  2. Bærekraft Del 2: Hjelp oss å forstå hvordan vi kan fremme våre bærekraftsinitiativer i Kirkenes. Din tilbakemelding er avgjørende for å gjøre Kirkenes til en grønn og miljøvennlig destinasjon. Klikk her for å bidra til vår bærekraftsundersøkelse.

Begge undersøkelsene er raske og enkle å fullføre, og ved å dele dine tanker, hjelper du oss med å gjøre Kirkenes til et bedre sted for alle.

Takk for din tid og verdifulle innspill. Sammen kan vi sikre at Kirkenes forblir et fantastisk sted å besøke, nå og i fremtiden.

Rull til toppen