Arctic Outlaws

SKI EKSPEDISJON OG VINTERCAMPING FOR ALLE. Vi er dedikerte til å hjelpe besøkende med å få trygge, innsiktsfulle og unike ski ekspedisjons- og vintercamping opplevelser, med fellesskap, deling og moro som drivkraften. Arctic Outlaws tilbyr dagsturer, flerdagers turer og skreddersydde turer.

Enhver aktiv person med normal helse kan delta, og det kreves ingen forkunnskaper til skigåing eller vintercamping. Spesielt utstyr, som ski og skisko, ekspedisjonstelt, arktiske soveposer og sleder, blir levert.

Våre turer er beregnet for de som trives med å være utendørs, nyter fellesskapet med andre reisende og er nysgjerrig på å lære hvordan du kan reise og bo komfortabelt «ski ekspedisjonsstil» på en avslappet og engasjerende måte.

Mens du er på tur med oss, vil vi gjøre det essensielle med ekspedisjonsskiing enkelt og tilgjengelig, for eksempel:

• Kle deg riktig for å holde deg varm og komfortabel

• Fjellskigåing mens du drar en slede

• Sette opp et ekspedisjonstelt

• Forberede måltider ved hjelp av gassbrenner og smeltet snø

• Sove komfortabelt i den arktiske vinternatten

Når du er på tur med Arctic Outlaws, er du invitert til å være en aktiv deltaker, og etter å ha lært nye ferdigheter, vil du forlate turen med en følelse av mestring og ønske om å utforske videre på egenhånd.

Turene våre varierer fra dagsopplevelser i lett terreng til mer utfordrende flerdagers opplevelser og skreddersydde turer.

Tilgjengelig: 01/01 – 30/03

Varighet: Dagsopplevelser, flerdagers opplevelser, skreddersydde turer

Minimum 2 personer

Alle bilder: Bernt Nilsen

Arctic Outlaws Main Logo
Rull til toppen