IMG_1136-3
Kirkenes Snowhotel

Velkommen til Snowhotel Kirkenes 365 – det mest spesielle hotellet i Kirkenes! Som det første hotellet fullstendig laget av snø og is, presenterer vi stolt at vi har åpent 365 dager i året! Opplev et virkelig Winter Wonderland, alle årstider. Passer for både par og familier, frokost og middag er inkludert. I leiren vår er det mye moro å gjøre, med huskyer, valper og reinsdyr. Vi tilbyr både besøk eller overnatting daglig. Hva velger du?

– Besøk på Kirkenes Snowhotel med eller uten middag
– Overnatting på Snowhotel inkl middag og frokost i varme soveposer
– Overnatting i en varm og moderne hytte “Gamme” (med dusj/toalett) inkl middag og frokost (våre hytter ligger rett ved siden av snowhotel i en skraning, med fin utsikt)
– I tillegg tilbyr vi en rekke andre akitviteter med daglig avgang fra Kirkenes: King Crab Safari, Husky turer, Snøskuter turer, Snowshoe walk, Ice fishing