Snowhotel Kirkenes
Kirkenes Snowhotel ligger 6 km fra Kirkenes, i Sandensdalen Vi tilbyr både overnatting i  snowhotel men også varme hytter.

SNOWHOTEL: Velkommen til Snowhotel Kirkenes 365 – det mest spesielle hotellet i Kirkenes! Som det første hotellet fullstendig laget av snø og is, presenterer vi stolt at vi har åpent 365 dager i året! Opplev et virkelig Winter Wonderland, alle årstider.

Passer for både par og familier, frokost og middag er inkludert. I leiren vår er det mye moro å gjøre, med huskyer, valper og reinsdyr.

Lev drømmen din og sov en natt i en verden av snø og is.

Enten du opplever den hvite vinterverdenen, den grønne sommeren eller den oransje og gule høsten, vil det frosne underverket Snøhotellet vente på deg. I perioden 01.04. – 30.11. kan du tilogmed oppleve en natt i snøen for halv pris.

Snowhotel Kirkenes åpnet for første gang i 2006 med 8 rom, og en liten isbar (og en rein). Siden den gang har vi vokst mot skyene, og er nå et av de mest berømte ishotellene i Norge, og i verden. Tanken vår var å skape noe unikt og naturlig. Idyllisk plassert, med skogen og fjellene bak og den arktiske fjorden foran.

HYTTER: Hyttene våre er inspirert av den tradisjonelle jakt- og fiskehytta, “gamme”, som du finner i villmarken i Lappland – de samiske områdene i nordkalotten. Hvis du søker overnatting i Kirkenes, vil våre Gamme nordlyshytter uten tvil oppfylle dine forventninger.

Gammene er åpne hele året. I vintersesongen inkluderer de frokost og en 3-retters middag i vår unike gårdsrestaurant Låven, med en fantastisk utsikt mot fjorden. I sommersesongen, når de er til lav pris, er middag valgfritt.

Lokasjon: