Kirkenes Booking – Pasvikturist AS

Vi forblir små for å levere de store opplevelsene

Personlig – Ærlig – Profesjonell

Vårt kontor ligger i Kirkenes, Norge men vi jobber grenseoverskridende både mot Russland og Finland.
Vi er ekspert på lokale opplevelser. Våre 6 ansatte snakker norsk, engelsk, tysk og russisk. I tillegg jobber 15 erfarene guider og reiseledere med lokal forankring for oss. En tur med Pasvikturist vil gi dere en meget personlig og uforglemmelige opplevelse.

Vår filosofi

En unik opplevelse starter alltid med detaljene. For å ta hånd om gjestene på en personlig, fokusert og profesjonell måte, har vi valgt å være små og effektive. Vi har snart 30 års erfaring som arrangør i Kirkenes, og vet hvordan utflukter og aktiviteter blir til små og store eventyr. Hos oss får gjestene alltid det beste vi kan by på.

Pasvikturist har 100% lokal forankring og er lokal eid.
Våre ansatte er i langtidsstillinger og har bodd her i mange år. Vi samarbeider tett med lokale leverandører og små familie bedrifter. Vårt kontor ligger sentralt og lett tilgjenelig og uansett hva vi driver med, vi bruker lokalt!

Vi ordner

• utflukter i Kirkenes og omegn hele året
  • turer til Russland
  • transport
  • guiding
  • overnatting i Norge, Russland og Finland

Vi skreddersyr turer slik at våre gjester – både innen privatmarkedet og bedriftsmarkedet, får dekt behov og ønsker de måtte ha.
Trenger du et tilbud, ta gjerne kontakt med oss.

Pasvikturist AS er medlem av Reisegarantifondet: www.rgf.no

Organisasjons nummer Pasvikturist AS: 992289171

Hvordan bestiller du?

Turer bestilles på nettsiden https://pasvikturist.no/book/
Dette er ikke en «online booking» men du sender en forespørsel via nettsiden som vi mottar.
Etter dette satser vi på personlig service.
For andre henvendelser eller spørsmål kan du gjerne sende oss en epost, vi svarer rask og effektiv.
e-post: firmapost@pasvikturist.no

Hvor finner du oss?

Du finner oss midt i Kirkenes i gågata: